מורנינג גלורי מוקפץ עם צ'ילי ורוטב סויה | תאילנד
טיולי איכות בתאילנד
דף הבית » אוכל ומסעדות » אוכל תאילנדי » מורנינג גלורי מוקפץ עם צ'ילי ורוטב סויה

אוכל תאילנדי  |   מאכלי רחוב ושוק  |   מסעדות מערביות ואחרות  |   מסעדות תאילנדיות  

מורנינג גלורי מוקפץ עם צ'ילי ורוטב סויה

Quick-fried morning glory seasoned with chili and soy sauce 

ผัดผักบุ้งไฟแดง  Phat Pak Boong Fai Daeng  

פירוש השם באופן מילולי – הירק (Pak Boong) מטוגן באש אדומה (Fai Daeng) – הירק מוקפץ יחד עם צ'ילי ורוטב סויה על אש חזקה מאד. זהו הטריק לבישול מוצלח של המנה – צריכה לצאת אש חזקה ואדומה והקפצת המנה מספר פעמים (כפי שניתן לראות בסרטון המצורף).

החריפות תלויה כמובן בכמות הצ'ילי המוכנסת למנה ובמסעדות תאילנדיות אותנטיות – המנה עשוייה להיות די חריפה. פשוט אימרו למלצרית שאתם רוצים not spicy או mai pet (בתאילנדית). 

בתיאבון !!

 

 

 

שלח קישור למאמר "מורנינג גלורי מוקפץ עם צ'ילי ורוטב סויה"


אוכל תאילנדי  |   מאכלי רחוב ושוק  |   מסעדות מערביות ואחרות  |   מסעדות תאילנדיות  

בניית אתרים | GalD   
חזור למעלה
כל הזכויות במידע ובכלל זה תמונות וחומרים המופיעים באתר מוגנים בזכויות יוצרים.
העתקה, שכפול, הפצה, יצירת קישור לצורך הפצה או פרסום בדרך כלשהי, אסורים למעט אם ניתן לכך אישור נפרד מפורש ממני מראש ובכתב.
כל הזכויות שמורות © All Rights Reserved
צור קשר