קאנה מוקפצת ברוטב צדפות | תאילנד
טיולי איכות בתאילנד
דף הבית » אוכל ומסעדות » אוכל תאילנדי » קאנה מוקפצת ברוטב צדפות

אוכל תאילנדי  |   מאכלי רחוב ושוק  |   מסעדות מערביות ואחרות  |   מסעדות תאילנדיות  

קאנה מוקפצת ברוטב צדפות

Kana (Chinese Kale) in oyster sauce fried  Stir–  ผัดคะน้าน้ำมันหอย

הירק נקרא בתאילנדית – (ผักคะน้า (pak kana – והוא ירק ממשפחת הברוקולי ונקרא Chinese Kale או Chinese Broccoli . הוא דומה בטעמו לברוקולי אם כי מעט מריר ממנו.
קיימים מספר סוגים של הירק הזה וכן מספר מאכלים המבוססים עליו, אך הפופולרי ביותר הוא הקאנה המוקפצת ברוטב צדפות.

שם המנה : ผัดคะน้าน้ำมันหอย – Pad kana naman hoy

בתיאבון !!

שלח קישור למאמר "קאנה מוקפצת ברוטב צדפות"


אוכל תאילנדי  |   מאכלי רחוב ושוק  |   מסעדות מערביות ואחרות  |   מסעדות תאילנדיות  

בניית אתרים | GalD   
חזור למעלה
כל הזכויות במידע ובכלל זה תמונות וחומרים המופיעים באתר מוגנים בזכויות יוצרים.
העתקה, שכפול, הפצה, יצירת קישור לצורך הפצה או פרסום בדרך כלשהי, אסורים למעט אם ניתן לכך אישור נפרד מפורש ממני מראש ובכתב.
כל הזכויות שמורות © All Rights Reserved
צור קשר